Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Съблазняват Адел с 20 милиона за шоу в Лас Вегас

отпечатай новината

23.10.2017 12:23 | Видян 1347 пъти

Съблазняват Адел с 20 милиона за шоу в Лас Вегас

Носителката на "Грами" Адел е получила предложение за едногодишен ангажимент в хотел Win в Лас Вегас срещу сумата от 20 милиона лири. За да поднесе своя микс от самоирония и вокални изповеди британката ще получава по 500 000 долара за всяко шоу.

"Дните, в които изпълнителите гастролираха в Лас Вегас преди пенсия, безвъзвратно отминаха. През последните няколко години в града се изявяват някои от най-актуалните артисти в индустрията. "Сизърс палас" имат Марая Кери, "Планета Холивуд" - Бритни Спиърс, а ние искаме Адел", казва неназован източник, цитиран от Sun on Sunday.

Твърде вероятно е обаче преговорите за трансфер на момичето от "Тотнъм" в меката на хазарта да пропаднат още в начална фаза, защото тя е пословична с липсата си на меркантилност и с фобията си от големи тълпи.

Това лято Адел обяви, че турнето в подкрепа на албума "25" може да й е последното, тъй като тя се смята за домошар и иска да се радва на "малките неща в живота". Два от четирите финални концерта, които трябваше да изнесе на "Уембли", бяха отложени заради проблеми с гласа й.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !