Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Отложиха делото срещу Ванко 1

отпечатай новината

02.02.2009 13:58 | Видян 2452 пъти | Гласували 2

Отложиха делото срещу Ванко 1

Пловдивският окръжен съд отложи за 9 март 2009 г. делото срещу Иван Главчев. Делото е образувано по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, предаде БГНЕС.

Касае се за недвижим имот, находящ се в село Ягодово Пловдивска, с площ от 710 кв.м., ведно с построените в него двуетажна масивна жилищна сграда, едноетажна полумасивна жилищна сграда и стопанска сграда, собственост на малолетния син на Иван Главчев, 2 леки автомобила „Мерцедес” и „БМW”, както и за дяловете му в две дружества „ Ар енд би ентъртеймънт ” и „Наксел” ООД. Искът е на обща стойност 96 489 лв. На днешното съдебно заседание не беше прието като непълно и неясно допълнителното заключение към стоково - оценъчната и съдебно – счетоводна експертиза, което стана повод за отлагане на делото.

Допълнителните задачи имаха за цел да установят разходите, направени от Главчев за общо 53 бр. извършени от него пътувания в чужбина, а вещото лице е изчислило разходите, направени само за 22 от пътуванията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !