Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ивона напусна Фермата

отпечатай новината

06.11.2017 10:48 | Видян 1803 пъти

Ивона напусна Фермата

Драматичен дуел във Фермата снощи изхвърли философката Ивона от шоуто. Сочената за стратега на риалитито загуби битката за оцеляване, на която се изправи срещу Виолета.

Вдовицата беше по-бърза само с общо 37 секунди във всички битки, но това се оказа достатъчно болярката да се размине с мечтата си да спечели Фермата и 100-те хиляди лева награда.

Въпреки че старателно беше разучила битките от предишни сезони, Ивона извади лош късмет и загуби много време в търсенето на чук в купа сено и след това на ключ, поставен в тухли.

Философката успя да спечели само първата игра – исторически и географски въпроси от Алманаха, на която обаче Виолета беше поставила 1 точка, пише БЛИЦ.

След като спечели силовите игри, вдовицата отстрани най-мразената си съперничка с резултат 9 на 1 точки.

Очаквано дуелът беше зрелищен и на косъм, а двете конкурентки показаха страхотни умения в коването на пирони, където се справиха почти професионално.

След ударите с чук обаче, кръв рукна от ръцете на Виолета, която за пореден път прояви типичния си хъс и агресия.

Вдовицата излезе с тениска с лика на децата си и посвети победата си на тях. „Искам да стана първата жена, спечелила Фермата“, заяви Вили, която загубила съпруга си преди 10 месеца и сега разчита на наградата, за да осигури спокоен живот на малките си момиченце и момче.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !