Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джулиана Гани била любовница на Бареков без да знае

отпечатай новината

06.11.2017 14:35 | Видян 2149 пъти

Джулиана Гани била любовница на Бареков без да знае

Николай Бареков е поредният мачо, минал през голямото легло на Джулиана Гани. Евродепутатът и плеймейтката са имали бурна секс афера преди малко повече от година. Политикът и цицорестата плеймейтка мачкали чаршафите в продължение на няколко запомнящи се месеца, но се разделили доста бурно през септември 2016 г. почти като в сапунен сериал.

Именно след обмяната на телесни течности Бареков уредил съгражданката си за асистентка в предаването „Комисията Павлов” по ТВ7. Така изпълнителният директор на закритата вече телевизия помогнал на 26-годишната секс машина да осъществи детската си мечта – „да се показва по телевизора”, при това в компанията на колоритния радиоводещ Митко Павлов. 

Бареков и Гани се запознали в родния Пловдив. Журналистът веднага я забелязал и решил да се намърда в спалнята й. Ненаситната блондинка с либидо като Айфеловата кула веднага откликнала на мераците му и още на първата среща се стигнало до Кама Сутра. 

Двамата използвали всеки свободен момента за секс турнири, като хитрушата Гани използвала паузите между „ох” и „ах”, за да поиска работа в ТВ7, издават запознати с любовната им история. Любовната авантюра разцъфтяла, а прелюбодеецът пропуснал да спомене, че е семеен мъж. Изявяващата се във „ВИП Брадър” красавица не подозирала, че си ляга с женен мъж, пише още "Таблоид".

„В началото ме лъжеше, че не е женен. По-късно разбрах истината и му простих, защото успя отново да ме залъже. Когато му казах, че искам да се разделим, той откачи. Направих го заради съпругата му. Горката жена не трябва да бъде лъгана”, разказа Гани само седмица, след като сподели на всеослушание, че е щастлива с мъжа до себе си. Изоставеният плейбой изпаднал в нервна криза заради блондито с арабски и италиански корени. За нещастие интригата стигнала и до жена му Мария Календерска.

Лютата благоевградчанка се усъмнила, че Ники кръшка от семейното ложе и наела детектив, който потвърдил подозренията й. 30-годишната брюнетка, която е майка на две от децата му, вдигнала жесток скандал на Николай, че й кръшка с парцалеси и го заплашила, че ако не спре, ще го зареже. Точно по това време Джули не спираше да се оплаква по медиите, че психически неуравновесен семеен мъж я следва по петите й. „Не спира да ме преследва, обажда се и ме заплашва да не казвам никъде името му. Чака ме пред нас, ходи след мен като куче”, ревеше мъжемелачката. 

Във „ВИП Брадър” Джулиана чистосърдечно призна, че никога не е отказвала секс. Разкритието силиконката направи пред Даниел Петканов. До 10-и клас майната е била зубър в училище, но след това се е отдала на нощния живот, гаджетата и силикона. „Който си поиска секс, му го давам. То това е човещинка. Няма лошо като го харесвам, да си легна”, не крие пловдивчанката.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !