Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Аплодират сем. Петканови в сладкарница

отпечатай новината

13.11.2017 10:30 | Видян 2014 пъти

Аплодират сем. Петканови в сладкарница

Дани Петканов и Александра Богданска се радват на голямо одобрение след сватбата си във ВИП Брадър, пише монитор. Ако в разгара на публичната война помежду им моделката бе замеряна със зеленчуци и плюта от непознати, а на рогоносеца Петканов се гледаше с насмешка, то сега преоткрилите се влюбени получават само молби за снимки по улицата.

„През уикенда влязохме да купим торта в една сладкарница, продавачката се мушна в стаичката, в която правят сладкишите, и се върна с още пет човека от персонала, които почнаха да ни аплодират. Казаха „Браво, вие бяхте най-яките, много ви се кефим!“., каза талисмана на националните ни по баскетбол пред Нова тв.

Лудия репортер от предаването на Милен Цветков и музата му нямат намерение да се вричат за втори път във вечна вярност извън декорите на шоуто.

„И двамата не гледахме с добро око на брака. Подписът не ни беше нужен, но във ВИП Брадър усетихме, че това е правилното нещо. Ако там не се беше случило, значи въобще нямаше да се случи. Няма да правим втори купон навън само за да нахрани близките си, ние нямаме нужда те да ни валидират. Знаем какво искаме един от друг и накъде сме тръгнали.“, обясни Петканов.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !