профили

Кейти Холмс

Кейти Холмс

Рождена дата: 18.12.1978
Пол: Жена

Катрин Ноел Холмс е американска актриса. Родена е в Толедо, щат Охайо, САЩ през 1978 г. Кейти е пето дете в семейството и има три сестри и един брат. През тинейджърските си години тя започва да ходи в школа за модели.
Когато е на 17 години, Кейти заминава за Лос Анджелис, за да се опита да работи като актриса. Скоро след пристигането си в града получава роля във филма „Ледена буря“ (1997), която е и първата й роля като професионална актриса. През 1998 г. Кейти получава ролята на Джоуи Потър в телевизионния сериал „Кръгът на Доусън“
През годината след началото на заснемането на „Кръгът на Доусън“ Кейти Холмс се снима във филмите „Смущаващо поведение“ (1998) и „Давай“ (1999). За играта си във филма „Давай“ Кейти е отличена с кино-наградата за най-добра актриса на MTV през 1999 г. През следващата година Холмс участва заедно с Майкъл Дъглас във филма „Момчета чудо“, който е много добре приет от публиката.
През 2002 г. Холмс участва във филма „Abandon”, което е нейната първа главна роля. След края на заснемането на „Кръгът на Доусън“ през 2003 г., на Холмс ѝ остава повече време за участие в други продукции. През 2003 г. излизат два филма с нейно участие - „Pieces of April“ и „The Singing Detective“. През 2004 г. партнира на Майкъл Кийтън във филма „Дъщерята на президента“, а през 2005 г. се снима в „Батман в началото“.
След близо тримесечна връзка холивуският актьор Том Круз е предложил брак на Кейти Холмс. 42-годишният Круз и 26-годишната Холмс бяха упреквани, че се преструват на влюбени с маркетингова цел - да се повиши интересът към филмите им "Война на световете" и "Батман в началото". След като и двамата категорично отричаха да са заедно само наужким, Круз окончателно затвори устите на скептиците, обявявайки, че е предложил на изгората си да се вземат.През април 2006г. Кейти роди  момиченце, което двамата с Том кръстиха Съри.

отпечатай новината

Новини

Кейти Холмс се разходи с новата си тръпка

Кейти заложи на кежуал стила за разходката си с Емилио...

Кейти Холмс превъзмогна Джейми Фокср вече е обвързана

Кейти Холмс вече има нов мъж в живота си. Година след...

Кейти Холмс: Разбрах коя съм след като навърших 40

 Кейти Холмс най-накрая почувствала, че вече...

Кейти Холмс и Джейми Фокс се разделиха

Актрисата Кейти Холмс и актьорът Джейми Фокс са се...

Кейти Холмс и Джейми Фокс с дебют като двойка на Met Gala

Кейти Холмс и Джейми Фокс най-накрая обявиха официално...

Кейти Холмс и Джейми Фокс планират сватба в Париж

Кейти Холмс и Джейми Фокс планират да се оженят в Париж,...

Като влюбени тийнейджъри: Джейми Фокс се целува с Кейти Холмс

Кейти Холмс и Джейми Фокс бяха уловени от фотографи да се...

галерия

  1. Кейти Холмс  

Няма коментари към този профил !