профили

Фернандо Торес

Фернандо Торес

Рождена дата: 20.03.1984
Пол: Мъж
Ръст: 190 см.

Фернандо Торес е испанец. Радва се на огромно внимание от страна на фенките. На 24 години е и е убеден, че големите успехи тепърва предстоят. До лятото на 2007 година играе в клуба, в който е направил първите си стъпки като футболист – Атлетико Мадрид. След това е закупен от един от най-големите отбори в света Ливърпул за 36 милиона евро. Сумата е рекордна!
Роден е в околностите на Мадрид, във Фуенлабрада. Когато е на 19 години, става най-младият състезател, играл за Атлетико. Затова и му лепват прякора Хлапето (Еl Nino).
За националния отбор на Испания дебютира през септември 2003 година срещу Португалия. Част е от тима на фуриите по време на световното в Германия преди две години.
Откакто е в Англия, се чувства добре, но признава, че семейството му липсва. Всеки ден се чува с родителите си, но е на мнение, че нищо не може да замени живата връзка. В Ливърпул живее с приятелката си Олала. Фернандо е бил на девет години, когато се е запознал с нея. Още като деца си допадат. Приятелството им прераства в нещо повече през 2001 година.
Именно с този период от живота му е свързан символът на татуировката, която краси десния му крак. От вътрешната страна на прасеца са изписани римските цифри VII-VII-MMI. Футболистът разкри, че зад тези числа се крие датата 7.7. 2001 г. “Тогава за първи път в живота си целунах момиче”, разказва Торес. Щастливката е именно въпросната Олала, с която са заедно и до днес.
През 2006 година обявяват годеж, който обаче не се състои. Двамата се разделят заради дребен скандал. Няколко месеца по-късно обаче разбират, че са родени един за друг и отново се събират. В момента са щастливи. За брак все още не говорят, но смятат, че и на сватбата ще й дойде времето.
Олала предпочита да живее в родната си слънчева Испания вместо в мрачна Англия, но се съобразява с приятеля си, който е сред най-големите звезди на Ливърпул. “Щом успя да се впише така добре в обстановката и толкова много го харесват, няма как. Кариерата му на този етап е изключително важна за него”, твърди момичето. Когато им се удаде шанс, двамата отскачат до Пиринеите.

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !