профили

Колин Фарел

Колин Фарел

Рождена дата: 31.05.1976
Пол: Мъж

Той не изпуска бутилката “Джак Даниълс”, пали цигара от цигара и дори не се опитва да крие пристрастеността си към случайните сексуални връзки.
Дори Бен Афлек е впечатлен: "Бих искал да се преродя в Колин.
Той се забавлява доста добре". Това е Колин Фарел. Ирландски калпазанин, само на 26 и вече е една от най-горещите звезди на Холивуд.  Кой друг толкова млад актьор само през нашия век се е снимал в повече от десет филма, в които си е партнирал с Кевин Спейси, Ал Пачино, Том Круз, Бен Афлек, Кейт Бланшет, Брус Уилис? Стартът е във филма на Джоуъл Шумахер Земя на тигри, история за американски войници, подготвящи се за Виетнам в луизианска база през 1971. Колин получава наградата за най-добър актьор на обществото на бостънските кинокритици за ролята на Боз, тексаски “хулиган”, който помага на останалите момчета да се измъкнат от виетнамската касапница. Фарел играе с Кевин Спейси  в ирландския гангстерски филм на Тадиус O'Съливан Най-обикновен престъпник. Сам Спейси предлага младият актьор да участва във филма след като го гледа в театрална постановка в Лондон. Но пред това Фарел учи актьорско майсторство в драматично училище в Дъблин и вече се е утвърдил като млада надежда в родината си чрез участието си в мини-сериала на Би Би Си Falling for a Dancer, и с участието си в режисьорския дебют на Тим Рот The War Zone. След като световната критика го забелязва в Земя на тигри, Фарел приема ролята на Джеси Джеймс в Американски бандити.   В края на лятото предстои да го гледаме като Александър Велики в едноименния филм на Оливър Стоун с Антъни Хопкинс и което преди да сме видели филма изглежда много странно, Анджелина Джоли в ролята на негова майка. Причините за този шеметен успех? Тройната, трудно устоима  комбинация – чар, актьорски способности сексапил. Или както казва за него режисьорът на Земя на тигри и Телефонна клопка – “Някои го имат, други го нямат.”. Колин Фарел няма да спре скоро да се забавлава.
•Ал Пачино за Колин Фарел във Фермата
"Колин е просто върхът! Само като го видите, ще разберете". •Колин се справи добре с американския акцент във Фермата, но работата с компютърната клавиатура се оказала твърде голямо предизвикателство за него. "Ужасен съм с компютрите. Цял месец се опитвах да работя с клавиатурата и нищо не се получи. Необходим ми е час и половина за да намеря една буква."

отпечатай новината

Новини

Колин Фарел постъпи в клиника за лечение на зависимости

Колин Фарел е постъпил в рехабилитационен център за...

Колин Фарел или Колин Фърт?

Въпреки че двамата не си приличат особено, оказва се, че...

Колин Фарел показа новата си приятелка

Колин Фарел показа новата си приятелка, с която се...

Колин Фарел изкарал 4 години без секс

Наскоро актьорът даде доста искрено интервю, в което...

Колин Фарел защити гей браковете

Колин Фарел се обяви в защита на хората с хомосексуални...

Ива Екимова: С Колин Фарел мога и трезва

Водещата на „Жените говорят“ е на мнението на...

Колин Фарел: Сексът на трезво - ужасяващо и прекрасно

"В продължение на 15 години не бях правил секс на...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !