профили

Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева

Рождена дата: 08.07.1956
Пол: Жена

Ирен Кривошиева изгрява на големия екран през 1983 г. и до 1989 г. е най-известната млада киноактриса в България. Култови стават нейните главни роли в Хотел Централ и В името на народа. Когато е на 29, среща на снимките на филма Поема Стефан Данаилов и това е началото на една споделена 2-годишна любов, дала плод – единствения наследник на великия актьор – Владимир. Майката, която тогава е омъжена за третия си съпруг и е принудена да се разведе, си спомня: "Със Стефан се срещнахме на снимките на филма Поема през пролетта на 1985 г. Тогава живеех с друг мъж и бях бременна от него. На терена Стефан много се грижеше за мен, беше много внимателен. Заедно снимахме, заедно вечеряхме.

Постепенно се влюбих в него и започна нашата връзка. Тогава реших да направя аборт. Защото разбрах, че искам да родя бебе единствено на Стефан – необикновен човек, докоснат от Бога. Абортирах в 6-ия месец. Гинеколозите бяха единодушни – аборт в шестия месец е истинско убийство...

Тогава плодът в утробата вече е оформено човече, което дори може да оцелее извън майка си макар и в кувьоз. Аз обаче си внуших, че трябва да дам дете на този велик в очите ми човек, който няма поколение. За Стефан няма по-хубаво нещо на света от сина му. Неговото съществуване няма смисъл без Владимир”. Заради големия скандал тя е принудена да емигрира в Америка, където живее 22 години. В началото обитава фургон, работила е като келнерка, но успява да се издигне до собственик на малък бизнес. Там има още два брака. След 22 години изгнание двамата със сина й се връщат в България. След като заснема филм в Щатите, тя е поканена да снима в сериала на БНТ Английският пациент и това е поводът за завръщането. През септември 2012 г. влиза в къщата на ВИП Брадър 4, където става главно действащо лице в национален скандал около забранената й любов с народния артист.  

отпечатай новината

Новини

Защо не оценихте Фипо жив: Кривошиева

"А бе хора, Прав беше Фипо,като казваше ,че когато...

Ковид-помощи от Америка идват за Ирен Кривошиева

Американското правителство се грижи добре за Ирен...

Кривошиева играе театър на чиновници

Актрисата Ирен Кривошиева кандидатства за пари във фонд...

Кривошиева продава маски

Ирен Кривошиева продава маски с благотворителна цел...

Ирен Кривошиева и Боряна Павлова продават маски благотворително

Актрисите Ирен Кривошиева и Боряна Павлова, живели с...

Ирен Кривошиева се фука с нови зъби

Ирен Кривошиева се радва на нови изкуствени зъби....

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !