красота

Вести

slava.bg : Защо Кейт не носи цветен маникюр?

Защо Кейт не носи цветен маникюр?

Кейт Мидълтън е една от най-елегантните кралски особи на нашето време. Всеки нов тоалет на херцогинята се разглежда внимателно, до най-малката подробност.

Едно от интересните неща във визията на съпругата на принц Уилям и, това което привлича вниманието на феновете на кралското семейство в продължение на много години, е защо Кейт никога не се появява публично с ярък маникюр?

Всеки познава тежестта на царския протокол на Великобритания, който регулира не само поведението на монарсите, но и външния им вид. Цветовете, силуетът и дължината на облеклото са само най-очевидните неща, от които се състои гардеробът на Елизабет II и на другите членове на управляващото семейство.

Въпреки това, Кейт Мидълтън със завидна редовност се отклонява от предписаните норми на кралски етикет, неизменно избирайки модата, но и следвайки стриктните правила. При избора на стил и грим Кейт не позволява сериозни отклонения от предписаните стандарти.

Същото важи и за маникюра - няма налична снимка, на която херцогинята на Кеймбридж е с ярък лак. Като правило, съпругата на принц Уилям предпочита прозрачните покрития, които не са забележими и са идеално пригодени за всякакви дрехи.

Що се отнася до Елизабет II, любимият й цвят лак за нокти в продължение на много години продължава да бъде кремов нюанс на Essie с романтичното име Ballet Slippers ( балетни пантофки).

В кралския протокол ясно се определя не само цветният обхват на маникюра, но и неговата дължина. Например, по въпроса за формата Кейт рядко променя "мекия квадрат" с дължина не повече от 1-2 мм. Заострените и прекалено дълги нокти не отговарят на правилата на етикета приети от управляващото семейство.

977
Assignment Notebooks 17.01.2018 23:41ч.

good argumentative essay argumentative essays good argumentative essay essay playing god revenge argue or defense

976
Best Online Loans 17.01.2018 23:29ч.

installment loans online instant cash loans installment loans no credit check installment loan

975
Cash Advance 17.01.2018 23:28ч.

personal loans online loans online application cheap personal loans online personal loans

974
Loan 17.01.2018 22:03ч.

personal loans no credit direct cash personal loans no credit personal loans

973
Best Payday Loan 17.01.2018 21:43ч.

settlement loans loans for bad credit loans for bad credit personal loans with bad credit

<--advertising -->