Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нови снимки разкриват персонажи от втория сезон на Западен свят

отпечатай новината

22.03.2018 10:55 | Видян 1362 пъти

Нови снимки разкриват персонажи от втория сезон на Западен свят

Поредицата снимки под надслов „Виж този свят“ разкрива сцени от предстоящите серии и показва на нетърпеливите фенове нови и завръщащи се образи и кадри от заснемането на оригиналната поредица на HBO. На снимките виждаме Анджела – героинята на Талула Райли, която е с променен външен вид.

Също така Люк Хемсуърт като Ашли Стъбс, Джефри Райт като Бърнард Лоу – един от водещите дизайнери на приемници. Сред новите лица са актьорът от шведско-ливански произход Фарес Фарес, който играе Антоан Коста - технически експерт, опитващ се да възстанови реда в парка и Бети Габриел като Малинг и Густав Скарсгард като Карл Странд, които влизат в парка като част от контролния екип. Разбира се, вероятно ще познаете някои от характерните образи от миналия сезон, включително Майви (Танди Нютън), Хектор (Родриго Санторо), Ед Харис - безименният „мъж в черно“.

Вижте този свят през погледа на снимачния екип, преди да света на реалностите под въпрос да ви погълне в края на април. Само два месеца след излъчването на сезона българските фенове ще могат да видят на живо у нас - Анджела Сарафиян. Актрисата, която играе Клементайн в сериала, ще посети страната ни като гост за второто издание на Aniventure ComicCon.

Премиерата на „Западен свят“ е на 23 април от 21:00 часа по HBO. Първият епизод ще бъде наличен още от сутринта на същия ден в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Припомнете си какво се случи в първия сезон на „Западен свят“ като изгледате всички епизоди в HBO GO.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !