Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Владо Карамазов написа песен

отпечатай новината

04.04.2018 16:08 | Видян 2313 пъти

Владо Карамазов написа песен

Владо Карамазов дебютира в ролята на текстописец на песен. Това разкри самият актьор в своята Viber общност. „Само днес, защото ще е топло и лятно. С композитора Калин Николов направихме една песен. Това е първата и последната песен, която съм записвал.

Трябваше да е част от постановката ‚Дакота“, но не стана. Не стана, защото колегите около мен казаха, че е много тъпа и че прилича на Икебаната“, призна звездата от „Дървото на живота“ в социалните мрежи. Песента му носи името „Крале мъжкари“, което словосъчетание е и ядрото на написания от Карамазов текст.

Общността на актьора във Viber фигурира отскоро, а ръка по пътя към създаването й му подава негов приятел, с когото карат заедно мотори. „Комуникацията с хората е нещо много особено и когато не си ти, те го усещат и не са доволни.

За зрителите ние, артистите, сме някакъв модел за подражание, затова ми се искаше да се отделя в онлайн пространството от други популярни персони, които качват единствено елементарни селфита.“, сподели пред „Монитор“ Карамазов.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !