Вергов се връща в Откраднат живот

Юлиан Вергов, който се превърна в шефа-мечта за родните...

Джино заби огнена блондинка от София...

Джино има нова изгора и тя е огнената блондинка Михаела...

Светослава Рудолф нарече русата Златка лека жена

отпечатай новината

13.04.2018 14:49 | Видян 2019 пъти | Коментари 3

Светослава Рудолф нарече русата Златка лека жена

Журналистката Светослава Рудолф, бивша Тадаръкова, призова СЕМ да спре срамна според нея реклама за бързи пари.

В нея плеймейтката обяснява как си е харесала рокля в мола и звъни на олигарх №1 и олигарх №2, за да й дадат пари. В крайна сметка стига до извода, че най-добре е да звъни на фирма за бързи кредити. Рудолф е бясна, че видеото промива мозъците на младежите и възпитава момичетата като празноглави кукли, които мислят само кой може да им купи някое скъпа дрешка, писа „Таблоид“.

„Няма по-голям срам в ефира от тази реклама! Защо СЕМ мълчи? Вместо да сложат червена точка, тя се приема нормално! Какво казва поредната Златка на тийнейджърите, които се разхождат в мола? Да си намерят поне двама олигарси, които да им плащат рокличките при едно обаждане! Защо проституцията стана общоприета закономерност?”, беснее Светослава.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
03
Pepka 13.04.2018 23:00ч.

Тадаръкова първо да си оправи проститутското деколте и тогава да коментира!Младите вземали за пример Златка а дъртите скумрии -тебе Тадаръкова,Може би злобееш,че на тебе олигарх едва ли би ти обърнал внимание,а ти едва ли би му отказала.

02
Светослава също не е цвете за мирисане 13.04.2018 15:06ч.

По принцип бивша Тадаръкова е права, макар че и тя не си е постигнала жизнения стандарт с усилен труд. Що се отнася до русата Златка - и така ще бъде - "Златките" няма да си измият имиджа на празноглави търсачки на паралии, колкото и да се пробва да пее, да свири и др.овладени техники!

01
лена 13.04.2018 15:03ч.

А Светослава за бедни ли се женеше и затова ли толкова ни занимаваше с развода си?