Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Златка Райкова развали годежа

отпечатай новината

28.03.2018 15:39 | Видян 4277 пъти

 Златка Райкова развали годежа

Плеймейтката Златка Райкова е развалила годежа с ММА боеца Георги Валентинов, който се случи пред очите на цяла България в „Като две капки вода“. Според източници, близки до талантливата блондинка, двамата с Валентинов били разделени от близо месец, а предложението за брак било отчаян опит от страна на Георги да си я върне обратно.

Русата Златка пък приела от неудобство и за да не унижи гаджето си в праймтайма на Нова тв. След края на шоуто обаче плеймейтката му обяснила, че годеж няма да има. Това обяснява и странното й поведение след предложението. Блондинката не само не се зарадва при вида на пръстена, но и първоначалният й отговор беше ясно и категорично „Не“. Едва след като Валентинов си повтори въпроса, Злати сякаш осъзна какво би му причинила с един отказ и колко негативи ще си спечели в публиката.

Макар до момента да е сред фаворитите в „Капките“, състрадателните фенове биха я разкостили, задето е унижила ММА боеца, пише "Галерия". Че годежът е бил театър и сватба няма да има, доказват и думите на плеймейтката малко преди предложението на Георги. На импровизирания от Рачков кастинг на сцената, Злати трябваше да си избере годеник. „Не избирам никого поради простата причина, че не искам да се омъжвам“, категорична бе плеймейтката.

Уви, секунди по-късно й се наложи да отиграе точно обратното. „Истината е, че Георги планираше да й предложи още преди месец, малко след като тя го заряза. После му дойде романтичната идея за „Капките“ и се свърза с всичките й приятели, за да подготви голяма изненада.

Изръси се 5 бона за пръстена, за да не се излага в медиите“, разказват дружки на Злати. Неслучайно в публиката по време на лайфа бяха едни от най-близките й хора. Въпреки подготовката и уникалното предложение за брак, дори на зрителите направи впечатление липсата на радост в очите на плеймейтката.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !