Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Диляна Попова се върна към балета

отпечатай новината

03.05.2018 17:49 | Видян 2177 пъти

Диляна Попова се върна към балета

Чаровната актриса и модел Диляна Попова е възобновила любимите си занимания по балет. Поводът да сложи пак палците и да се завърне към детската си страст е ролята ѝ в най-големия мюзикъл, правен някога у нас „Оркестър без име“, призна самата тя пред Гала в „На кафе“.

„Обожавам класическия балет. Като 5-годишна ходих цяла година. Имах учителка, която обаче замина за Италия и се наложи да прекъсна“, разказа Диляна. „И сега благодарение на мюзикъла отново се запалих да ходя на балет. Там се запознах и с Петя Колева – изключителна класическа балерина, която има същото име като моята предишна учителка и бях толкова вдъхновена“, допълни красивата брюнетка.

Попова влиза в образа на стеснителната телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип. В спектакъл тя успешно си партнира със Станимир Гъмов. Двамата пресъздават горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било с телефонистката.

Мюзикълът трябваше да има две нови представления преди седмица, но по технически причини те бяха отложени за есента. Новите дати са 23 октомври в зала „Арена Армеец“ в София и 25 октомври в зала „Колодрума“ в Пловдив.


Източник: Monitor
Снимка: Moko Solution

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !