Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Ед Уестуик ще се размине с делото за изнасилване

отпечатай новината

30.07.2018 17:26 | Видян 1285 пъти

Ед Уестуик ще се размине с делото за изнасилване

Холивудският актьор Ед Уестуик няма да се изправи пред съда във връзка с обвиненията в изнасилване. Това решение взе областната прокуратура в Лос Анджелис, като оттам отчитат, че няма достатъчно доказателства, уличаващи звездата от „Клюкарката“ в престъплението.

Припомняме, че две жени обвиниха Уестуик в изнасилване, трета – в сексуален тормоз. Първа за сблъсъка си с него говори актрисата Кристина Коен. Миналата есен тя разкри чрез публикация във Фейсбук, че екранният Чък Бас я е насилил в дома му в Ел Ей. Друга актриса – Аурели Уин, по-късно излезе с подобни обвинения срещу колегата си.

Въпреки че и двете подсигуриха за евентуалното дело няколко свидетели, прокурорите, работили по случая достигнаха до заключението, че доказателствата не са достатъчни. „Тези свидетели не успяха да дадат достатъчно информация, за да ни позволят да повдигнем обвинение.“, пише в решението на прокуратурата, което е разпространено от сайта The Hollywood Reporter.

Самият Уестуик отрече обвиненията по свой адрес няколко пъти. Той трябваше да се включи в телевизионната адаптация по „Изпитание за невинните“ на Агата Кристи, но след разгласяването на обвиненията бе отстранен от проекта.

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !