Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Карамазов следи Откраднат живот през фотообектив

отпечатай новината

02.08.2018 13:36 | Видян 1418 пъти

Карамазов следи Откраднат живот през фотообектив

Дни, след като клапата на шести сезон на медицинската драма Откраднат живот щракна, актьорът Владимир Карамазов се разписа със серия от снимки „от кухнята“ на продукцията. Това стана ясно от фотоси, публикувани в социалните мрежи, от звезди на сериала, които отбелязват бившия водещ на Сървайвър като автор на кадъра.

И макар че към момента от екипа на Откраднат живот не са повдигнали завесата дали звездата присъства на терен, то фенове вече лобират актьорът да получи роля и пред камерата. Това пък би била третата стиковка между Карамазов и Dream Team, след като той вече се разписа с участие в Дървото на живота и Дяволското гърло, чиято премиера все още изчаква ред в Нова тв.

Шестият сезон на Откраднат живот ще въведе няколко нови персонажа в сюжета. Това са съпругата на доц. Банков – Ева, в чийто образ ще изгрее Ана Пападопулу и новият директор на болница Свети Кирил - анестезиолога Асен – поверен на актьора Владо Пенев.

Поредният шеф на лечебното заведение ще има директен конфликт с доскоро заемащия поста Банков, а за това загатва и публикация на Юлиан Вергов в социалните мрежи: „Много директори, много нещо“.

„Посвещавам ролята си в Откраднат живот на втория съпруг на моята майка – професор Асен Бонев, който беше забележителен човек и лекар. Преподавал е дерматология на всички настоящи доктори“, разкри наскоро и Пенев.

От промоснимки към следващия сезон става ясно, че сред основните сюжетни нишки за героя му ще бъде свързана и със сестра Жекова (Марта Вачкова).

Междувременно историята в новите епизоди ще поеме щафетата след финала на Критична точка, под какъвто надслов премина предната порция серии на Откраднат живот. Сред любопитките, за които намекнаха и самите актьори, е фактът, че д-р Стаменова отново ще попадне в лапите на агресор.

Линията около заминаването и повторното връщане на доц. Банков в Свети Кирил също ще бъде поставена в акцент. Продуцентът Евтим Милошев разкри преди дни, че снимачният екип се готви и за кратък отскок до Германия, където да заснеме необходимите за историята сцени.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !