Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лора Караджова с нова любов, мисли за второ дете

отпечатай новината

23.08.2018 16:50 | Видян 2549 пъти

Лора Караджова с нова любов, мисли за второ дете

Певицата Лора Караджова не остана дълго сама след раздялата с бащата на дъщеря си – инстуктора по екстремни спортове Валентин Славов.

От няколко месеца блондинката е интимна с нов мъж, но отказва да разкрие подробности за връзката им. Запознати издават, че актуалният й приятел също се занимава с музика, но не е изпълнител. Срещнали се покрай общ ангажимент и любовта помежду им бързо пламнала, писа „Уикенд“.

След раздялата с бившия Лора станала суеверна и не смеела да споделя много за новата си тръпка, преди да види в каква посока ще се развият отношенията им. Тя била щастлива, че приятелят й се разбирал много добре с дъщеря й Алиса – това било едно от важните условия, които Караджова поставила в началото на връзката им.

4-годишното момиченце изкарало почти цяло лято във Варна при баща си, докато певицата се наслаждавала на новата си любов. „Прецених, че е по-добре да бъде край морето. Аз имам много работа през този сезон, ходя по участия и нямам физическата възможност да се грижа за нея”, оправдава се изпълнителката.

Лора отдавна се слави като щура купонджийка, но покрай майчинството за кратко се откъсна от вредните навици и неприличните забавления. Откакто  е обвързана отново, тя все по-често се замисляла за второ дете и нямала нищо против пак да роди, макар че скоро ще прехвърли 35. „Не мисля, че възрастта е пречка. Първата ми бременност беше брезпроблемна, така че защо не?! Мечтая си за син!“, обяснявала щерката на Данчо Караджов пред хора от обкръжението си.

Блондинката не смее да поставя категорична оценка на новия си партньор, но се надява връзката им да просъществува във времето. С бившия пък е запазила добри отношения в името на детето и към днешна дата с него са приятели. „Не сме правили опити да се събираме, защото няма смисъл. Не се разбирахме изобщо и няма никакъв шанс отново да заживеем под един покрив. Скандалите ни бяха ежедневни и се тровехме взаимно. Сега се чувствам по-спокойна и личният ми живот се развива чудесно”, разказва изпълнителката.

След раздялата с Валентин Лора изпаднала в емоционална дупка, но бързо преборила стреса с помощта на настоящия си приятел. Той й върнал вярата в любовта и я накарал да поиска нещо, за което преди това не мислела – да има още едно дете.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !