Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слаш потвърди: Guns N`Roses имат материал за нов албум

отпечатай новината

20.02.2019 11:32 | Видян 750 пъти

Слаш потвърди: Guns N`Roses имат материал за нов албум

Само с една реплика, култовият китарист на Guns N'Roses Слаш запали надеждата на всички фенове на бандата, че нов албум ще има и то скоро.

А изречението е споделено с японския музикален журналист Масо Ито, пред когото Властелина на шестте струни заяви: "Аксел, Дъф, аз и (китаристът) Ричард (Фортъс) вече сме говорили за това... има и достатъчно материал за нов албум". За да има баланс обаче Слаш бързо попари горещите страсти: "Просто…с Guns N`Roses не става така – "О, има един план и ще се случи така", защото нещата не работят по този начин. Така че, практически, единственият реален отговор, който мога да дам е, че се надяваме да издадем нов албум и просто ще видим какво ще се случи, когато се случи", каза още китаристът.

Под марката Guns N`Roses последно излезе албум Chinese Democracy през 2008 г.. По това време обаче в бандата от оригиналния състав е само Аксел. Последната тава, която класическият лайн-ъп на култовата група прави е Use Your Illusion през 1991 г.

Наскоро завърши турнето Not In This Lifetime, което беляза събирането на Guns отново. Слаш, Аксел и Дъф излязоха на общо 125 концерта по цял сват. А след финала на обиколката в края на 2018-та, китаристът тръгва на турне с Майлс Кенеди и The Conspirators, за да промотира новия си албум Living The Dream чак до август. Все още родните фенове пазят надежда, че и този път Слаш няма да пропусне България в плановете си.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !