Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Александър Сано възпява Диви и щастливи в песен

отпечатай новината

02.04.2019 15:22 | Видян 1493 пъти

Александър Сано възпява Диви и щастливи в песен

Да крои саундтрак към филмите, в които участва, се превръща в традиция за обичания български актьор Александър Сано. Само година, след като записа парчето „Дзен“ за тийн сагата „Революция Х“, където сложи перуката на шофьор-мафиот, кълнящ се единствено в певческите възможности на Азис, звездата отново влиза в студиото с песен на уста.

Поводът този път е втората кинорожба на колежката му Яна Маринова – „Диви и щастливи“, научи „Монитор“.

Освен с музикалното оформление, Сано се захваща и с (ко)продуцирането на филма. Заедно с Маринова вече последваха ритъма на сърцето си в „Привличане“, а ето че и тук ще покажат добрата си стиковка на голям екран. Нещо повече, още преди лентата да се е появила на бял свят (което се очаква да се случи този ноември), тя вече е закупена от голям френски дистрибутор, който ще котира заглавието и на международния пазар.

На противоположния полюс от настроението, което сме свикнали да ни носи Сано със своята музика – независимо дали като част от Братя Мангасарян или соло, се разпростира характерът на героя му в „Диви и щастливи“. В режисирания от Мартин Макариев филм той влиза в образа на стриктния инспектор Донев – перфекционист до последния косъм от брадата си, която така прилежно бръсне в почти всички кадри, показани вече на масовата публика с първия тийзър на продукцията. Той тръгва по дирите на осмелилите се да последват мечтите си (макар и не по законен път) жени Боряна и Мила, изиграни съответно от Маринова и Луиза Григорова-Макариев.

В ролята на негов основен информатор пък ще видим друга звезда от „Откраднат живот“ – Димо Алексиев.

Измежду натоварения си график, включващ и снимките на новия сериал с Асен Блатечки и Деян Донков с работно заглавие „Ягодова луна“, Сано намери време да се разходи и из готическия квартал в столицата на испанската провинция Каталония – Барселона, като не пропусна да сподели кадри от местната катедрала и с последователите си в социалните мрежи.

Визитата му в страната на Сервантес обаче отново е продиктувана от работен ангажимент. След като записа името си в каста на чуждестранни продукции от ранга на „Бюрото на легендите“ и „Гомор“, прочутият с прозвището си от „Под прикритие“ Косъма отлетя за Барселона, за да се включи в снимките на рекламен клип, дело на оборотната испанска компания Widescope Productions.

На терен той се събра отново с популярната звезда Мариана ди Мартино, с която - макар и за кратко, се засякоха за снимките на „Ускорение“ – дългоочакваното телевизионно завръщане на Димитър Митовски, чиято клапа щракна миналото лято в Несебър. Макар статутът на продукцията все още да е неясен, актьорите продължават да поддържат добри отношения, а освен до Барселонската катедрала, през последните дни успяха да вдигнат наздравица и на плажа.

Източник: Монитор

Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !