WC на кайзер Вилхелм II: Фото на деня

WC на кайзер Вилхелм II: Фото на деня

Няма лошо да си пудел на каишка:...

Няма лошо да си пудел на каишка: Настимир Ананиев,...

Съли Ърна подготвя филм по биографията си

отпечатай новината

04.05.2019 09:20 | Видян 775 пъти

Съли Ърна подготвя филм по биографията си

Фронтменът и основател на рок машините Godsmack – Съли Ърна, разкри в интервю пред радиостанция в Тампа, Флорида, че планира да филмира автобиографията си Пътищата, който избираме.

„Много хора ни питат дали готвим биографична лента за Godsmack, но няма как да направим все още такава, защото не знаем как свършва филма. Все още живеем в него. Но аз лично работя по документален филм за моя живот, който е базиран на автобиографията ми.

Тя съдържа много подробности за Godsmack, особено във финала си, защото историята започва от моето раждане и продължава през всички битки, през които съм оцелял и стига до заветната сделка с издател. До тук.

Това е като тийзър на голямата история, или поне нейното раждане. Но за сега мисля, че ще е прибързано да говорим за историята на Godsmack“, сподели Ърна.

„Пътищата, които избираме“ направи своята световна премиера през 2007-а, но едва в края на 2018-та се появи преведена у нас и предизвика истински фурор. Самият Съли я описва като „снимка на 30 години от живота ми“.

Само преди месец – на 30 март, Godsmack разтърсиха препълнената зала Арена Армеец по време на първата си визита в София и направиха запомнящ се 2-часов концерт. Шоуто беше част от световното им турне в подкрепа на последния им албум When Legends Rise.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !