Вижте нарязаната Дебора като...

Брюнетката публикува в профила си в инстаграм актуална...

8% са пристрастените към пазаруване -...

8% са пристрастените към пазаруване - шопахолиците в...

Боби Ваклинов възроди стар хит

отпечатай новината

06.06.2019 16:14 | Видян 872 пъти

Боби Ваклинов възроди стар хит

Репортерът на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов отново изненада с музикален проект, като този път възроди стария летен хит на Pachanga от 2006 година – Loco.

В песента „Луда“ той партнира на певицата Валентина, а вариантът е записан след официалното одобрение от страна на създателите.

„Преговорите се случиха благодарение на Камен Спасов, който като един класически гуру на музикалния шоубизнес много бързо асоциира идеята ми за силен летен хит с този на Pachanga.

Свърза се с тях, представи проекта и се заехме с реализацията.“, разказва Валентина.

След като чуват демото, правоносителите на песента много бързо дават своето позитивно „да“ и „Луда“ започва да се пече на местна почва под режисурата на Стефан Маринов, аранжимента на Георги Желев и миксирането на Мага Алиев. Текстът е дело на Монти и на самия Боби Ваклинов.

Валентина неслучайно се спира на телевизионния водещ за партньор в проекта. Боби, когото зрителите свързват със златния скункс, вече е популярен и в амплоато си на рапър. Двамата признават, че се чувстват чудесно заедно, като Валентина харесва в него „излъчването на мачо, съчетано със слънчевия характер и позитивно послание в римите му“, а Боби открива в нея „перфектния професионалист, който до момента липсва в българския шоубизнес“.

Видеото към песента можете да видите тук !

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !