Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Николета Лозанова в любовен триъгълник

отпечатай новината

02.10.2010 09:00 | Видян 20301 пъти

Николета Лозанова в любовен триъгълник

През последната седмица все повече се засилват клюките по адрес на Николета Лозанова, за евентуалната й връзка с футболиста Валери Божинов, който е баща на сина на фолк-певицата Алисия. И въпреки че Божинов официално отрече да е гадже с плеймейтката, източници на СЛАВА твърдят тъкмо обратното. Според мълвата доста хора вече са информирани за любовта между двамата. Клюкари разнасят из софийските заведения, че Николета наситна доста често пътувала до Италия за срещи с новият си любим.

Друга интересна история обаче разказа пред СЛАВА свидетел на следната случка. Преди два месеца скандалната моделка пътувала сама по дестинацията София-Дюселдорф, рано сутрин. По интересен бил факта обаче, че на летището я чакал не кой да е, а бившия й любовник Ники Михайлов, вратар в  клуба на Твенте, ако се вярва на мълвата. Малката перука, който продължава да ходи с дъщерята на хотелиера Ветко Арабаджиеви - Александра, често споделяше пред медиите, че двамата редовно отскачат до Дюселдорф, за да пазаруват. Защо двамата с Николета са решили да се срещнат там, само те си знаят.
Тези дни пък горещата пловдивчанка ще се снима в новият клип на фолк дивата Лияна, която наскоро се раздели с футболиста Благой Георгиев, близък приятел на Божинов.


снимка:Петър Тодорински

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !