Тюйлери, Париж

Тюйлери, Париж Снимка: Гийом Лавру

Ергенът няма да се събуди сам за...

Невероятни изненади, съкровени признания и съдбоносни...

N.O.H.A. предстaвят в България новия си албум “Respect the Menu”

отпечатай новината

14.03.2011 12:40 | Видян 1875 пъти

N.O.H.A. предстaвят в България новия си албум “Respect the Menu”

Споделената любов между интернационалната клубна банда Noise Of Human Art и хилядите им български фенове отново ще връхлети София в първите пролетни дни на 2011 г.! След първия концерт на групата в България в края на 2008 г., който разкъса шевовете на парти център 4 КМ в столицата, и след едноседмичното им лятно турне по българското Черноморие през 2009 г., N.O.H.A. доказаха на всички, че са нещо много повече от „изпълнителите на хита “Tu Café”.  

“The Noise of Human Art” – стилна и едновременно с това неукротима смес от breakbeats, drum & bass, electric jazz, flamenco, pop и зареждащи клубни вибрации. N.O.H.A са банда, разчупваща границите на клубната и лайв сцена, улавяща духа на различни култури.

Българската публика заслужи удоволствието да бъде първия свидетел, слушател и дегустатор на интригуващия пети албум на бандата – “Respect the Menu”. Представените музикални специалитети и коктейли от Америка, Германия и Чехия ще бъдат щедро поръсени с испанския темперамент и глас на пленителната фронт дама Минерва.

За да може София да отговори на заявката за нечувани до момента звукови рецепти, TEREN Music добавя още една взривоопасна съставка - любимеца на българската и европейска бийтбокс сцена – Skiller.…бийт след бийт…изненадите съвсем няма да спрат до тук...

Предварителната продажба на билети за събитието стартира в сряда (16.03.2011 г.) в мрежата на eventim.bg на цена 15 лв. В деня на събитието цената на билетите ще е 20 лв.

Дата: 08.04.2011 г. (петък)
Място: София Лайв Клуб
Начало: 22:00 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !