Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

ДРАГАНА И ВЕСНА ПЕЯТ В СОФИЯ НАД ДВА ЧАСА И ПОЛОВИНА!

отпечатай новината

27.05.2011 16:00 | Видян 2572 пъти

ДРАГАНА И ВЕСНА ПЕЯТ В СОФИЯ НАД ДВА ЧАСА И ПОЛОВИНА!

Драгана Миркович и Весна Змиянац, които очакваме за голям съвместен концерт на 16 юни в зала 1 на НДК, ще пеят над два часа и половина, съобщиха организаторите от АРТ БГ.

Двете гранд дами на балканската музика стигнали до тази договорка, имайки предвид, че българските им почитатели са едни от най-многобройните и най-верните на Балканите. Очаква се над 3500 човека да припяват наизуст с пълно гърло всяко едно парче от богатия репертоар на двете сръбски диви.

„От години очаквам първия си голям концерт в България и изключително много се вълнувам, защото публиката във вашата страна е страшно емоционална и истински се раздава“ сподели Драгана Миркович по повод гостуването си в София на 16 юни.

Изпълнителката на Placi zemljo и Sve bih dala da si tu обещава да изпее на живо в НДК още много мега хитове, които българските й фенове очакват с нетърпение. Звездата ще бъде подкрепена на сцената от голям бенд, а за нейната част от програмата и сценичния й облик ще се погрижи професионален сценарен екип, напомнят от АРТ БГ.

Билети за големия концерт на Драгана Миркович и Весна Змиянац могат да бъдат намерени в Билетен център НДК и разпространителската мрежа на Eventim,  в това число верига магазини Германос, Пикадили, Офис 1, бензиностанции OMV, както и онлайн на Eventim.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !