бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Устата и Софи Маринова с ново парче

отпечатай новината

22.06.2011 13:00 | Видян 6868 пъти

Устата и Софи Маринова с ново парче

„След две години творческа почивка, време е отново за Софи и за рапъра-усмивка” – занарежда рими Иван Динев-Устата в студиото на предаването „На инат” във вторник и заяви, че другата седмица двамата със Софи Маринова започвали записите на следващото си общо парче.

За тази сряда били насрочени и първите им проби за проверка на формата на изпълнителите. „Чисто медийно ние рискуваме с такова завръщане, но пък парчето е много подходящо за лятото и според мен ще стане един добър продукт.” – заяви той пред водещия Марк О’Селски по Нова ТВ.

На слуховете в жълтата преса, че рапърът се срамувал от ромската певица, защото го излагала с наивността и несъобразителността си, Устата отговори така: „Никога не съм се срамувал от Софи Маринова, дори напротив – аз се гордея, че съм й партньор в кариерата. Имахме късмета да направим изключителни дуети заедно.”

На въпроса, дали рап гилдията го е отритнала, след като започна да работи с поп-фолк музиканти, Динев обясни: „Музиката е бизнес, не напразно говорим и за музикална индустрия. Но възход в такива области се получава с пари, спонсори и партньори, за да излязат добри продукти. За съжаление рефинансирането в музиката е много слабо. У нас разчитаме предимно на клубна сцена, на общински концерти, кметски и президентски избори.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !