Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Майката на Николета на нож с Валери

отпечатай новината

01.09.2011 09:40 | Видян 14365 пъти

Майката на Николета на нож с Валери

Сватбата на Валери и Николета май ще бъде уважена само от светски личности и приятели на младоженците. Причината е, че нито родителите на футболиста, нито семейството на половинката му искат да присъстват на венчавката.

Майката на плеймейтката Николета Лозанова - Еридина, не крие, че хич не иска да чуе за Валери да ѝ става зет. Пловдивчанката е против връзката на щерка си с футболиста още от самото начало. Това е причината до момента двамата още да не се познават.
Еридина никога не е гостувала в столичния дом на Николета и Валери. А поканите им да посети Парма, където живееха преди, и сега - Лисабон, подминава с многозначително мълчание.

Божинов бил напълно наясно с отношенията на майката на гаджето си към него, издават приятели на плеймейтката. Отношенията му с родата обаче не са се подобрили, след като стана ясно, че ще става баща на детето на моделката и двамата ще се женят.

До момента майката на Николета не е потвърдила присъствие на сватбата. Същото е положението и с родителката на Божинов. Пепа Ангелова твърдо е заела страната на бившата си снаха Алисия и е неотлъчно до певицата и сина ѝ.

Междувременно младоженците вече бистрят подробности около венчавката. Лозанова си избра рокли и до момента се е спряла на един модел на дизайнера Ели Сааб, която облича холивудски звезди и кралици на сватбите им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !