Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Завърши състезанието по бразилско жиу-житцу Bulgaria Open

отпечатай новината

04.10.2011 11:45 | Видян 1472 пъти

Завърши състезанието по бразилско жиу-житцу Bulgaria Open

Проведе състезанието по бразилско жиу-житцу „Bulgaria Open”, организирано от клуб Real Pain с президент г-н Христо Христов. Десетки участници от България, Румъния, Македония и Албания премериха сили и умения, борейки се за наградния фонд на стойност 2000 $.

Чужденците показаха солидни умения в играта на земя и завоюваха отличия сред някои от категориите. Публиката за първи път имаше и възможност да наблюдава срещи на състезатели с лилави колани, както и атрактивно съревнование между жени.

Росен Димитров излезе първи срещу лилавия колан Стефан Гравилеску от клуб Soul Fighters, Румъния. След събаряне и оспорвана игра на земя, съдийското решение обяви Росен за победител, който победи и следващите си съперници за да стигне до първото място в категорията си.

При жените Мария Хорташка от Real Pain победи Илияна Костова от Bully Team.Организаторите изказват благодарности за подкрепата на www.mma-bulgaria.com, Ceres, Победа, Fenix и енергийната напитка Everlast Energy Drink, които помогнаха за осъществяването на проявата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !