Българин стана световен шампион по...

Българинът Александър Делчев завоюва световна титла на...

Тленните останки на цар Фердинанд ще...

„На 29-и май тленните останки на цар Фердинанд ще бъдат...

Борисов пак скастри Ламбо за предизборния му клип

отпечатай новината

20.10.2011 15:15 | Видян 2681 пъти

Борисов пак скастри Ламбо за предизборния му клип

На правителственото заседание Борисов е заявил, че Ламбо говори лъжи в предизборния клип на левицата. Премиерът опроверга твърденията на социалистите за структурата на националния бюджет. "Първо, бюджетът на здравеопазването е три по-голям от бюджета на МВР.

Представяте ли си, този човек е бил четири години министър. Четири години този човек е слушал приемането на бюджета. Той тогава е бил горе-долу същият бюджет за МВР – на неговия приятел Румен Петков, и на здравеопазването", разкритикува премиерът кандидата за вицепрезидент.

Борисов го обвинява и че докато е бил на високия пост в продължение на години, не е направил нищо за състоянието на полиграфическата гимназия. По думите на премиера, тя е пряко подчинена на министъра на културата. „Сега открихме ремонтирания „Юлиус Фучик“ – техникумът, някои може да го знаят.

Не можете да си представите в какво състояние беше, без мазилка, просто беше смазан. Откакто е построен не е правен ремонт. Сега го санирахме, нови зали, нови класни стаи, отвън, отвътре, дворове”, изтъкна Борисов.

Той коментира, че докато е бил министър 4 години, Стефан Данаилов е трябвало да осъществи ремонта при 3-4 млрд. лева излишък в бюджета.

„Ама много ме е срам от това, което прави този човек. Това е точно приказката – на стари години да се омаскариш”, заключи Борисов. Той скастри Ламбо, като го обяви за гениален артист и любимец на всички, който направил грешка, че на стари години се е съгласил да бъде вкаран в предизборната схема на БСП.

По думите му средствата за здравеопазване за 2011 г. са били рекордни – 3,25 млрд. лева. Той отбеляза и темата за благотворителната кампания под патронажа на президента „Българската Коледа”, която е част от предизборния клип на червената кандидатпрезидентска двойка.

Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !