Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Матеус пропада,моли се за работа

отпечатай новината

21.10.2011 12:45 | Видян 1762 пъти

Матеус пропада,моли се за работа

23-годишната брюнетка се появи само по бельо в съблазнителна фотосесия на италианската марка „Паладини". „Бившата съпруга на Матеус показа страхотна фигура след раздялата с доста по-възрастния от нея Лотар. На снимките определено има какво да се види", коментират в Германия.

Сесията е от общо 13 кадъра, на  единия  от тях Лиляна е само по гащи. Със   сигурност следващият притежател на сърцето й ще има какво да пипне. В същото време Матеус, който ходи с друг модел на бельо - Йоана Тучинска, вече е със статут на изпаднал германец. Сегашното му гадже е доста скъпа придобивка и с нея има прекалено голям разход. Последната заплата на Матеус от БФС вече бе изплатена, оттук нататък Лотар трябва да си търси нова работа.В Германия обаче никой не го иска, съобщава „Билд".

„Един Господ знае по каква причина немските клубове от Първа и Втора бундеслига изобщо не кипят от желание да му предложат работа", коментира изданието. Самият Матеус също мърмори, че в собствената му страна го държат като безработен. „Вече съм получавал оферти от престижни чужди клубове. Не разбирам обаче защо футболните шефове в моята Германия са толкова резервирани към мен. Готов съм да се хвана дори с клуб от Втора лига, това ще бъде голямо предизвикателство", предлага услугите си Матеус, който през септември беше изгонен от националния тим на България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !