Ford подготвя производството на новия...

Производството на новия Volkswagen Transporter ще...

Смях: Работно време

Работно време От: Когато дойда До: Когато си отида...

Матеус е пътник

отпечатай новината

16.09.2011 12:45 | Видян 2072 пъти

Матеус е пътник

Мачът с Уелс на 11 октомври се очертава като последен за Лотар Матеус начело на националния ни отбор. Нищожна е вероятността немецът да продължи да води България и в световните квалификации, твърди „Стандарт“.

Договорът му изтича през ноември, има опция за удължаване с още 2 години, но нито една от двете страни не иска да я ползва. Боби Михайлов има мандат от Изпълкома да преговаря с рекордьора по мачове за Бундестима. След резила 1:3 от Швейцария шефът на БФС не беше много убедителен, че Лотар ще остане.

„Преди това ще говоря с колегите от Изпълкома“, обяви бившият вратар. Именно там той ще срещне сериозен отпор. Йордан Лечков вече обяви официално, че ще предложи Любо Пенев за селекционер и да не бъде пипан в срок от 4 години. Зад тази кандидатура ще застане и Николай Гигов. Много е важно обаче какво ще каже босът на Литекс Гриша Ганчев. Той вече веднъж пусна свой треньор – Станимир Стоилов в националния.

Самият Матеус също не бил убеден, че иска да продължи. Той бил изключително разочарован от поведението на футболистите покрай мачовете с Англия и Швейцария. Отборът се разцепи на групички, играчите открито правят напук на Лотар. За всичко това признаха и от Изпълкома. Емил Костадинов дори се възмути, как може играчи с по 1-2 мача в отбора да коментират качествата на треньора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !