Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Бамбината на Берлускони роди

отпечатай новината

21.12.2011 10:00 | Видян 3383 пъти

Бамбината на Берлускони роди

Бамбината на скандалния бивш италиански премиер Силвио Берлускони (75 г.) мароканката Карима Ел Махруг (19 г.) ще се наложи да забрави за любимия си танц бунга-бунга, тъй като вече е майка на момиченце.

Бебето на красавицата се роди вчера сутринта в Генуа. Новороденото ще се казва София Айда и тежи 3,5 кг. „То и майката се чувстват добре“, съобщи пред италианските медии „Не мога да опиша колко съм щастлив“, допълни Рисо.

Еротичната танцьорка, популярна като Руби-Крадлата на сърца, бе в центъра на съдебния процес срещу магната за склоняване към проституция.

За нея се говореше, че е една от редовните гостенки по партитата на шефа на Милан, където по традиция се играеше популярният вече на цял свят ритуал бунга-бунга.

Това е африкански еротичен ритуал, при който Берлускони танцувал с пищните си момичета без дрехи, а след това се хвърляли в басейна. Дамите, разбира се, си тръгвали с поне 5000 евро в брой.

Според прокуратурата в Милано Силвио Берлускони плащал десетина пъти между февруари и май 2010 г. за сексуални услуги на младата Руби, която по онова време била непълнолетна.

Освен това той е обвинен в злоупотреба със служебно положение заради това, че е оказал натиск върху полицията в Милано, за да освободят Руби една нощ в края на май миналата година, след като била арестувана за кражба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !