Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Тате награждава мамин Ники

отпечатай новината

24.12.2011 09:00 | Видян 2202 пъти

Тате награждава мамин Ники

Вратарят на Твенте Николай Михайлов бе официално обявен за най-добър футболист на България за 2011 година. Стражът свали от трона седемкратния победител в анкетата Димитър Бербатов. Нападателят на Манчестър Юнайтед остана трети.

Михайлов събра 224 точки, с 24 повече от капитана на националния ни отбор Стилиян Петров. От своя страна Петров изрази недоволството си от класацията с мълчание и не удостои феновете дори с коментар.Бербатов е трети само на две точки от Петров. Най-напред от футболистите, играещи в родното първенство е класиран капитанът на ЦСКА Тодор Янчев.

Церемонията  премина с цял арсенал от гафове, които не останаха скрити за дошлите гости.Звездата на Твенте получи наградата от баща си Борислав Михайлов, който спечели отличието през 1986 г.

"Той е горд с мен, като за мен това означава много повече", добави Николай Михайлов.

Зли езици от присъстващите коментираха:"Няма как българският футбол да се оправи, след като, дори една церемония не може да мине без излагации" . Недоволството от резултатите се прехвърли и в интернет, където футболни фенове свободно изразяват възмущението си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !