Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

25-годишна отне мъж милионер от Онтева

отпечатай новината

16.04.2012 14:45 | Видян 2516 пъти

25-годишна отне мъж милионер от Онтева

Oт половин година насам чаровникът живее щастливо с новата си изгора, която се казва Десислава. Двамата били доста привързани един към друг и брюнетът дори обмислял оферта - да я заведе на тузарски круиз по Средиземно море, за да се наслаждават на чувствата си.

Давид обгрижвал Деси и в буквалния смисъл на думата я гледал като истинска принцеса. Поведението му силно дразнело Ирен, която криела от общи приятели, че с Бучолини вече са разделени.

На въпросите им: "Къде е Давид?", тя отвръщала лаконично, че се е прибрал в родината си, където го чакали важни бизнес дела.

Истината обаче лъснала  наяве и Онтева станала за смях с лъжите си. За да избяга от глупавите обяснения, тя се прибрала в родния си дом в столичния квартал "Орландовци".

Запознати с драмата й твърдят, че рядко напускала бащината къща. Предпочитала да страда и да звъни по телефонна на  Давид, правейки се на загрижена за здравето му или пък врънкаща го за дребни кавалерски жестове.

Ирен била в депресия и според мълвата посещавала куп врачки, за да си върне с магия баровеца.

Поведението й страшно изнервило италианеца, който стократно й обяснил, че между тях всичко е приключило и че има нова жена в живота си. Ирен плакала в телефонната слушалка с надеждата да промени решението му и да  се върне обратно в кревата й, но Давид бил непреклонен.

Красавицата Десислава имала доста предимства пред силиконовата Ирен Онтева, която усилено гони 40 лазарника. Най-големият й плюс бил, че е почти 15 години по-млада от известната си кака.

Освен това била изискана добре възпитана и говореща няколко западни езика, научи "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !