Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Ревност към Ахмад Хан причини смъртта на Ди

отпечатай новината

30.08.2012 18:00 | Видян 11026 пъти | Гласували 1

Ревност към Ахмад Хан причини смъртта на Ди

Нощта на 30 срещу 31 август 1997 година остава завинаги в историята. В календара с бележити годишнини, който публикуват на сайта си колегите от славните и световно признати като най-престижни новини на британската телерадиокомпания ВВС, четем „убийство на Даяна”. Което звучи като обвинение. Защото думата би могла да бъде заменена с безразличното „смърт”, но не е. Това няма как да е станало случайно.

Последната седмица на август 1997 г. Вестниците в целия свят публикуват ден след ден папарашки снимки на принцеса Даяна в резедав бански на яхта. Тя е в компанията на мургав и космат господин. Впоследствие се разбира, че това е египетският милионер Доди ал Файед – наследник на собственика на прочутия лондонски универсален магазин Хародс и на не по-малко емблематичния хотел „Риц” в центъра на Париж.
Медиите пускат различни версии. Според едните кралското семейство е пратило шпиони, които да следят принцесата – бунтар, която и след развода си продължава да ядосва своите бивши роднини със своето „леко” поведение.

По-тънките познаваче на папарашките технологии обаче са на друго мнение. Според нея самата Ди е поканила определени фотографи, за да отснемат фотосите край приказно красивия бряг на италианското градче Портофино – едно от любимите места на богатите и известните.
Но не на кралското семейство тя иска да демонстрира своята въображаема връзка с Доди ал Файед. Целта е съвсем различна. След скарване с любимия й лекар Хаснат Ахмад Хан, блондинката е решила, че това е краят на романа.  Тя е отчаяна, защото връзката им е била толкова напреднала, че красавецът дори я е представил на родителите си в далечен Пунджап.

С целия си блясък и слава, в тоалет на близкия й приятел Джани Версаче, който е убит месец по-рано, тя се е явила в родния му град Джелум, за да „поиска ръката” на опърничавия ерген. А той, един никому неизвестен преди нея пакистански кардиохирург, да вземе да я зареже...

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !