Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Устата: Николета Лозанова започна от трицифрен хонорар

отпечатай новината

23.11.2012 17:30 | Видян 3772 пъти

Устата: Николета Лозанова започна от  трицифрен хонорар

Знаете ли, че Николета Лозанова е изгряла от клип на Устата? Да, истина е. Плеймейтката се вихри в провокативното му видео "50 на 50", което излезе през 2004.

"Снимахме го месец преди сватбата ми. По време на снимките жена ми влезе и ме завари с три голи до кръста момичета, едно от които беше Николета ", разказа рапърът в шоуто на TV7 "Комисията Павлов".

Устата не се притесни да сподели с водещия Митко Павлов всички подробности около този първи голям ангажимент на съпругата на Валери Божинов. "Хонорарът й беше трицифрен. В долната граница. Но тя постъпи много професионално.

Хвана си сутринта автобуса от Пловдив, дойде, снима и си тръгна", спомня си Иван Динев-Устата. Тогава Николета му споделила, че й се иска да участва в конкурса за плеймейтки, а рапърът като истински пророк отсякъл: "Ако идеш, ще спечелиш".

Въпреки разкритията на Устата, водещият Митко Павлов успя да запази самообладание и измъкна още една новина от рапъра.

След като звездите от холивудската продукция "Непобедимите 2" прекарали доста време в снимки в България, той неочаквано получил писмо. Кореспонденцията била покана от американска филмова компания да използват негова песен с Азис.

Първоначално Устата си помислил, че става дума за озвучаване на треторазредна лента. Впоследствие установил, че парчето му ще влезе в саундтрака на филма, който се задържа няколко седмици подред на върха на класациите в САЩ.

„Беше много весело да слушам Азис, как припява "Къде си ма, парцал?" на фона на Силвестър Сталоун, който се бие с Любо Чука”, изфука се рапърът в "Комисията Павлов".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !