Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Поли Генова показа гаджето си Вернер

отпечатай новината

03.12.2012 11:00 | Видян 3392 пъти

Поли Генова показа гаджето си Вернер

Гласовитото миньонче Поли Генова се появи за пръв път в ефир с гаджето си Вернер. Двамата седнаха чинно на диванчето в "Съпругит" по Нова телевизия и отговориха търпеливо и изчерпателно на въпросите на водещите. Вернер обясни, че е кръстен така заради баба си.  “О, така ли?” възкликна Мая Савова и добави: "Пък аз помислих, че си немец и щях да търся преводач", пише Блиц.

Двамата бяха попитани от колко време са гаджета. "Три месеца сме заедно", каза Вернер. Запознали се покрай работата му на репортер, който отразявал шоуто, в което Поли е жури.

"Леле, колко са пресни! Най-сладкият им период. Ние сме женени с деца. Точно така е. Работа, ангажименти, отговорности... и за любовта остава много малко време", сподели житейски опит Жени Калканджиева.

Вернер разказа, че той е направил първата стъпка към по-сериозните им отношения с Поли. "И нещата се случиха", простичко каза той. Засега двамата не живеели заедно, но това си имало и хубава страна – не си омръзвали и винаги им било интересно, когато са двамата. "Всъщност, тримата, като прибавим и кучето ми Лана", засмя се Поли.

Поли пък призна, че Вернер е първото ѝ гадже, което запознава с майка си. От своя страна родителката много харесала избора ѝ.  "Ами той е един такъв чаровен, мил, възпитан. Как да не го харесаш?", поясни тя.

Певицата допълни, че не обича да обсъжда личния си живот, но е променила статуса си във Фейсбук на "Обвързана", защото наистина иска да се знае, че сърцето ѝ е заето, пише още Блиц.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !