Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Провален работен ден за Шеф под...

Проблеми от необичайно естество очакват новия „Шеф под...

Поли Генова краде на поразия

отпечатай новината

05.12.2012 15:15 | Видян 2880 пъти

Поли Генова краде на поразия

 Поли Генова окраде еднаот най-известните и продавани европейски певици в момента, французойката Емили Санде, научи Всеки ден.

В клипа и в текста на песента се разказва именно за две най-добри приятелки, които се борят със заболяването на едната от тях. Единствената разлика е, че персонажът в клипа на Емили страда от рак, а жената от този на  Поли е болна от СПИН.

По визия обаче клиповете не се различават много. И в двата клипа виждаме момичета, които си играят като малки заедно, а после ги виждаме в болницата.

На фокус са люлките, на които децата се виждат да си играят. Едни и същи кадри именно с тези люлки се виждат в клиповете и на Емили Санде, и на Поли Генова.

Тъй като песента на французойката излезе 6 месеца преди тази на нашенката, не е трудно да се отгатне кой от кого е крал.

Най-фрапантното е, че бившата участничка на „Евровизия" дори си е направила абсолютно същата прическа като тази на френската си колежка. Преди това, когато изпълняваше „На инат", Поли имитираше външния стайлинг на известната тогава американка Пинк.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !