12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Киро Йорданов стене - съпруги го разсипали

отпечатай новината

06.03.2013 15:15 | Видян 5688 пъти

Киро Йорданов стене - съпруги го разсипали

Скандалният кмет на Варна Кирил Йорданов охка и пъшка тежко, но причините не са само гражданите, ревящи за оставката му, пише България днес.

Градоначалникът страдал от тайна болест, дължаща се на стрес, причинен от семейни несполуки, твърдят запознати. По думите им още преди 2 години сърцето на кмета "притупало", тенът му станал сивкав и започнал да диша учестено - всичкото заради любовни драми.

С трите си брака Йорданов е рекордьор в това отношение. Близки до него твърдят, че жените му само го използвали. Припомнят, че навремето - като млад съдия, Кирчо Йорданов бил секссимвол на Варна. Оженил се местната красавица Даниела Горанова. След сватбата тя станала член на борда на летище Варна, въпреки че е завършила история на изкуствата. Наредила се сред собственичките на варненския гей клуб "Спартакус".

В града тръгнали слухове, че Даниела изневерявала на на мъжа си. "Дали е така, тя си знае. Но определено започна да се държи арогантно, не го зачиташе. Съвсем логично се разведоха, когато Кирчо стана областен управител на Варна", разкриват свидетели. След развода Горанова се жени за бизнесмена Томи Маджаров, убит по-късно пред дома ѝ.

Йорданов пък води пред олтара 20-години по-младата от него варненска манекенка Бояна. Преди да се оженят, тя е носителка на титлата Мис Дружба. След сватбата става Мис и Мисис Нова България. До ден днешен се говори, че Кирчо Йорданов има заслуга за това.

Идилията не трае дълго. Бояна зарязва Кирчо заради сегашния зам.-кмет на Варна Димо Стоев. Говори се, че връзката им се "консумирала" доста преди развода. Бракът между Бояна и Димо също не изтрайва дълго, но това не е утеха за Йорданов. Според негови близки той винял за раздялата с Бояна тъща си.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !