С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Христо Шопов чака снаха

отпечатай новината

23.05.2013 09:20 | Видян 2646 пъти

Христо Шопов чака снаха

Христо Шопов вече чака снаха в дома си. Той и жена му толкова са свикнали с приятелката на сина си Теа, че я приемат като член на семейството. Родителите даже организират семейни излизания по двойки с младия Наум и неговата половинка. Те чакат с нетърпение двамата да ги поканят на сватба, научи vsekiden.

Христо беше забелязан в компанията на младата двойка на прожекция на последния епизод за сезона на сериала „Дървото на живота", в който изпълнява главната роля. Той се забавляваше заедно с жена си, сина си и неговата приятелка, все едно и четиримата бяха на една и съща възраст. Младият Наум пък не се притесняваше да се натиска с момичето пред своите родители.

Въпреки че девойките му се лепят като мухи на мед заради известния му баща, Наум не е плейбой. Хубавата Теа е неговата тийнейджърска любов. Двамата са учили заедно в Еврейското училище в София, където се записват много от децата на българския елит. Връзката им започнала още там, а в момента и двамата са студенти в Софийския университет.

20-годишният Наум решил да скъса със семейната традиция хората от рода да се занимават с театър. Той се е насочил към медицината. Христо приел решението му с отворени обятия. „Щастлив съм, че синът ми избра друго поприще", споделя актьорът.

Снимкиа: vsekdien

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !