Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Азис: "Къде е Петкоооооо?"

отпечатай новината

29.07.2013 12:00 | Видян 2985 пъти

Азис:

Кралят на родния  ни попфолк Азис направи специална  страница в социалната мрежа с доста многозначителното  заглавие "Къде е Петко?". Идеята му била  чрез нея да издири приятеля си. Иде реч за Петко Димитров, който просто взе Яна и се разтопи някъде по морето, пише skandalno.net.

Според едни двамата са още в Лозенец, събират тен и правят бебе, според други отскочили но Гърция, а според трети си почиват на спокойствие в планински курорт, напълно отдадени на любовта си. Чувствата между двамата пламнаха като пожар на "Денсинг старс", но те умело ги прикриваха до последно.

Техен съучастник стана и бившето гадже на Ана – Орлин, който се кълнеше, че е с нея, а всъщност тя си живееше с партньора двамата не останаха да работят, а просто тръгнаха накъдето им видят очите. Азис колежки на Яна твърдят, че изобщо не ходи на никакви тренировки и е занемарила формата си. То бива бива, но да спреш да тренираш заради някакъв си мъж, заслужава ли си? – мърморят те. Явно си заслужава, защото тя е плътно до любимия си и двамата изобщо не се разделят.

Още по-неочаквано работохоликът Петко също изчезна и изневери на навика си да стои на трудовия си пост почти денонощно. Той реши, че има право на малко почивка и на личен живот и смята да се върне в София през септември. Азис обаче е тъжен. Не само заради приятеля си, но и за възможностите да изкара някой лев, докато пее в клубовете му. И с нетърпение очаква приятелят му да се прибере от морето. Радвам се, че е щастлив с Яна, споделил певецът. Имаше много жени, но никоя не е обичал така и никоя не го е обичала така.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !