Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Азис размазва с новия си хит

отпечатай новината

06.08.2013 14:15 | Видян 2711 пъти

Азис размазва с новия си хит

Азис е готов да зарадва почитателите си с чисто новата си песен "Ти ме размаза". Новият проект на звездата е изцяло авторска композиция по негова музика, текст и аранжимент.

Лентата е заснетa на различни локации из гръцкия полуостров Халкидики. Ексцентричният певец разказва, че занимал в южната ни съседка с голяма компания свои приятели, с които се забавлявали изключително много. Самото видео заснели за три дни. Всяка сутрин Азис ставал много рано и заедно с оператора снимали, докато останалите се събудят. След това всички гледали заедно и спорели кои са най-добрите кадри, които да бъдат включени във видеото.

Освен хитовият изпълнител в лентата участие взима и Маги Желязкова. Красивата брюнетка е сред най-близките хора на Азис и не за първи път се снима в негово видео. Самият певец с нетърпение очаква коментарите на публиката за "Ти ме размаза". "Снимахме на много хубави места из Халкидики. Маги Желязкова както винаги е убийствено секси. Надявам се това, което сме направили с моя екип, да се хареса на феновете.", каза звездата на Diapason Records.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !