Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Милото прибрал 65 000 лв., за да изиграе Осман паша

отпечатай новината

13.09.2013 11:00 | Видян 2023 пъти

Милото прибрал 65 000 лв., за да изиграе Осман паша

Дни след смяната на Калин Сърменов като директор на Сатирата нов скандал избухна между бившия шеф и колегите му. Според тях актьорът от "Седем часа разлика", където се прочу с прякора Милото, е прибрал 65 хил. лева за три часа игра.Плевенската община платила прескъпо на Сърменов, за да влезе в ролята на Осман паша по време на възстановката на руско-турските военни действия край Плевен, пише "168 часа".

"Общинарите подариха много хиляди на Милото, за да се прави на Осман паша с тъмни очилца и слушалки в ушите. Това е далавера с националните ни ценности. Браво на Калин, така се правят чисти кинти, но ни трябва строг контрол върху всякакви проекти, правещи се с единствената цел лапане", обяви във Фейсбук профила си колегата му от сериала Максим Генчев.

Сърменов се справя отлично с ролята си да играе турския военачалник, а хиляди наблюдават зрелището. Със сигурност хората на площада си нямат и представа колко солидно е платено на техния любимец от сериалите, за да се превъплъти в Осман паша. Милото е убеден, че си е свършил перфектно работата и съответно е заслужил всеки получен лев, пише Блиц.

"Нападките по мой адрес са нелепи. Нека колегите ми с вирнатите носове, които са казали подобно нещо, да се опитат да изкарат такъв хонорар. Възстановката е по обществена поръчка и от общината ще ви кажат, че не е вярна сумата, която цитирате. Събитието беше едно от най-мащабните, провеждани някога на територията на града. Имаше много гости, сред които министри, посланици и културни дейци", каза в своя защита Милото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !