Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

"Спиралата на времето и ключът на синхронността" - шедьовър, който събира наука и духовност, история

отпечатай новината

11.11.2013 13:30 | Видян 1054 пъти

В „Енергийното поле на Вселената”, бестселър на New York Times, Wall Street Journal и USA Today, Дейвид Уилкок представи през призмата на най-новите научни открития от XXI век цялостна, непозната досегa картина на Вселената и прогнозира по-добро бъдеще за човечеството.

„Спиралата на времето и ключът на синхронността“ е следващата стъпка в неговото изследване, където науката и духовността се срещат. Книгата е на книжния пазар, благодарение на издателство „Кръгозор“.

Стъпвайки върху неизменно задълбочените си проучвания и дръзки прозрения, характеризиращи „Енергийното поле на Вселената“, този път Дейвид Уилкок поставя ударение върху начина, по който тази тайна наука ни влияе на индивидуално ниво, и ни предлага книга, която има способността да промени живота ни на глобално ниво.

Като се позовава на историята, астрологията и теорията на синхронността, както и на фракталите, духовната геометрия, квантовата физика и редица други изследвания, Уилкок показва, че в Спиралата на времето съществува скрита архитектура. Тя превежда индивидите и нациите през система от просветление, наречено от  Джоузеф Камбъл Пътя на героя. В резултат на тази невидима структура историческите събития се случват на шокиращо точни, повторяеми цикли от време.

Цикличността – позната още от календара на маите до съвременната теория на Фоменко – ни дава решението на различни исторически загадки.  

В книгата „Спиралата на времето и ключът на синхронността“ Уилкок разглежда синхронността като повече от щастлива случайност: „Синхронността е ключът, който отваря портите към мистериите на Вселената. Синхронността се проявява в колосални мащаби, под съвсем осезаеми форми в циклите на историята – чрез събития, които продължават да се повтарят със завидна прецизност в единици от време, някои от които обхващат хилядолетия.

Можем да променим света!

В света има огромно страдание, а не е нужно да бъде така. Тази книга е може би най-доброто ми усилие досега, за да помогна за пренастройване на световната енергия към позитивност. Негативните сили са тук – да, така е, и колкото повече осъзнаваме кои и какво са те, както и защо се случва всичко това, толкова по-скоро ще се придвижим към планетарната инициация.

„Спиралата на времето и ключът на синхронността” предоставя уникална информация, която открива дискусията на много нива и може да ни помогне да осмислим по-задълбочено пробуждането на живата Вселена.

Време е да се измъкнем от пашкула на материализма и да се изцелим от погрешното разделение между науката и духовността.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !