12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Гаджето на Десислава в новия "Сървайвър"

отпечатай новината

07.01.2014 16:20 | Видян 5153 пъти | Гласували 1

Гаджето на Десислава в новия

Гаджето на Десислава Светлозар Савов, известен ММА боец, вероятно ще спечели следващия "Сървайвър". Зарко ще бъде сред участниците в шоуто на bTV , а е известно, че певицата е изключително близка на продуцентите. Във финалната група, прави впечатление, че са включени още лица, които са тясно свързани с екипа на предаването. Един от тях е и лична охрана на продуцентската къща, която изпълнява главна роля във формата „Дрийм тийм“.

Кастингите за реалити предаването приключиха и в момента кипи усилена подготовка за новия сезон на един от най-оборотните социални експерименти у нас. Сега се снимат визитките на хората, които са избрани да оцеляват при никакви човешки условия.

Ясни са и звездите, които са събрани от миналите формати на „Survivor” - Георги Дренски, Агонцев, голямата и малка Силвия, футболистът Бърканичков, Занев и други.

Говори се, че Ники Мартинов, който бе победител в реалитито, но и участник във “ВИП брадър” също е бил поканен, но е отказал, тъй като не са пожелали да му платят хонорар срещу участието му. Владимир Карамазов пък е прекратил за момента постановките на своята продуцентска компания, съвместно със Захари Бахаров и Юлиан Вергов, тъй като ще бъде водещ на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !