Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

По време на защитата си в съдебната зала, певицата носеше...

Задава се продължение на Клюкарката

Популярният сериал Клюкарката ще се завърне на екрана с...

Камелия Тодорова грее с 23-годишен любовник

отпечатай новината

13.05.2014 09:45 | Видян 1420 пъти | Гласували 1

Камелия Тодорова грее с 23-годишен любовник

Примата на българския джаз Камелия Тодорова живее втори живот. Певицата не само се е разхубавила и подмладила, ами и е направила много важна крачка в името на здравето си. Изпълнителката отказала алкохола, който дълги години унищожаваше с литри и спокойно можеше да засрами и руски казак.

Причина за промяната в естрадната легенда бил млад любовник - 23-годишен левент от Нов български университет, шушукат в гилдията. Двамата се запознали на една от лекциите по джаз пеене на Тодорова във висшето училище, разкриват източници на „Всеки ден".

Момчето било впечатлено от доста по-възрастната от него звезда и без да се интересува от това, че може да й е син, си наумил да я преследва, докато не стане негова. В началото изпълнителката на „Не ме гледай така, момче!" била доста шокирана от проявата на внимание от страна на толкова младо момче и дори се опитала да отреже неговите мераци. Студентът обаче се оказал страшно упорит и не се успокоил, докато Камелия все пак не се съгласила да излезе с него. След това нещата между двамата потръгнали с бясна скорост и скоро студентът успял дори да се намърда в леглото на джаз дивата.

На няколко пъти бдителни съседи забелязали младока да излиза от дома на Камелия рано призори, а тя да се измъква един-два часа след него и да отива към НБУ. Според запознати, откакто започнала връзката с момчето, Тодорова живнала и се разхубавила. 23-годишният любовник обаче бил спортен тип и мразел алкохола, както и наркотиците. Затова и успял малко по малко да повлияе на Тодорова да намали вредните субстанции и да ги замени с тренировки. Камелия, която лудо се влюбила в момчето, започнала да слуша всеки негов съвет и била готова на всичко, за да задържи вниманието му. Тя така променила стандарта си на живот, че отново станала работоспособна и дори записала нова песен.

Източници на „Всеки ден" разкриват, че Камелия Тодорова се отдала на алкохолизъм, докато била женена за немския си съпруг - продуцента Майкъл Кунстман. Той постоянно я държал в наркотично и спиртно опиянение, което продължило твърде дълго време.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !