Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Бясно куче ухапа Андрей Слабаков

отпечатай новината

09.09.2014 12:03 | Видян 1791 пъти

Бясно куче ухапа Андрей Слабаков

Опасна болест за малко да убие режисьора Андрей Слабаков. Той бил ухапан от бясно куче преди няколко седмици, твърдят негови близки пред "Всеки ден".  Устатият артист веднага бил закаран в болница, където му сложили ваксина срещу инфекцията. Слабаков лежал в клиниката няколко дни, пиел антибиотици и му били инжекции.

Инцидентът се случил, когато Андрей гостувал на свой приятел в къщата му на село. Докато отивали към местния хоремаг, той и половинаката му Ернестина Шинова, били нападнати от бездомен пес. За да защити жена си, Слабаков се изправил срещу четириногото, което наръфало крака му. Мъж от двора на съседната къща се притекъл на помощ и застрелял животното. Кучето умряло на място, а Андрей бил закаран в болница в София, защото в селото нямало дори личен лекар. Песът бил тестван във ветеринарна клиника, където се установило, че има бяс.

Ако не се лекува, бясът завършва с мъчителна смърт. Когато се действа бързо обаче, шансът пострадалият да се възстанови напълно е реален. Слабаков се оказал късметлия и успял да се възстанови.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !