Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Чичовото издуха супата

отпечатай новината

21.11.2014 12:58 | Видян 1044 пъти

Чичовото издуха супата

Любослав Пенев вече не е селекционер на националния отбор. Както се и очакваше, вчера Изпълнителният комитет на БФС освободи от поста досегашния треньор, след като България намали значително шансовете си да се класира на европейското първенство във Франция, пише "Монитор". Повод за уволнението се намери след срамното домакинско равенство с Малта (1:1), тъй като преди това футболистите ни вече бяха отстъпили на директни съперници като Хърватия (0:1) и Норвегия (1:2).

Началниците във футболната централа не умуваха дълго и бързо решиха да прекратят договора на Пенев. „Анализирахме доста ситуацията, всичките 3 години, през които Любо Пенев беше треньор на този отбор, имаме 9 победи, 7 равни, 8 загуби. Общо взето и колегите бяха на мнение, че последната година отборът не се представя добре”, заяви Борислав Михайлов, мотивирайки решението на Изпълкома. Той не уточни дали Чичовото ще получи неустойка за предсрочно прекратения договор.

Бившият вратар смята, че до Нова година може да бъде избран и нов треньор на държавния тим. Михайлов изключи варианта чужденецда поеме националите. Твърде е вероятно работата да бъде поверена на специалист, който е водил или води „Лудогорец”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !