Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бербо красавец No1 в Англия

отпечатай новината

03.02.2015 11:59 | Видян 1954 пъти

Бербо красавец No1 в Англия

Българската футболна звезда Димитър Бербатов вече година не играе в Англия, но интересът на Острова към него не секва. Местният вестник „Мирър" нареди нашия сред най-готините футболисти, ритали топка в английското първенство.

Настоящият нападател на „Монако" е един от вариантите за отговор в анкетата на изданието: „Кой е най-готиният футболист за всички времена?". Освен Бербо са избрани футболния величия като Андреа Пирло, Джанлуиджи Буфон, Шаби Алонсо, и Алесандро Дел Пиеро. Не е тайна, че наш Митко минава за голям секссимвол във футбола и милиони фенки въздишат по него. Наскоро Бербатов за пореден път попадна в класацията за най-елегантните българи за 2014 г.

„Мирър" изчетка българския нападател, въпреки че предната вечер Бербатов се прояви в лоша светлина. На мача с „Олимпик" (Лион) (0:0) в неделното дерби на френското първенство благоевградчанинът Бербо бръкна с пръст в окото на противниковия играч Корентен Толисо. Кадрите не успяват да покажат добре дали футболистът на „хлапетата" пострада от действието на българина. Бербатов опита да покаже нещо с пръст на свой съотборник, но закачи футболиста на „Олимпик" (Лион). Популярният сайт 101greatgoals.com нарече постъпката на Димитър „мръсна". Съдията на двубоя не видя нищо нередно, а Бербо побърза да се извини на съперника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !