Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Бирмата смени Преслава с манекенка

отпечатай новината

20.02.2015 12:14 | Видян 2346 пъти

Бирмата смени Преслава с манекенка

Една знойна красавица с големи гърди може да излекува всяко разбито сърце. Доказа го младият баровец Георги Станоев - Бирмата, който благодарение на новата си изгора набързо забрави за Преслава, с която уж се обичаха много, пише "Всеки ден".

Богаташкият наследник явно изобщо не страда за бившата си, а вместо това се е отдал на забавления и купони, гласи най-новата клюка в светските среди. Перничанинът за нула време е намерил заместничка на изпълнителката, като дори не си прави труда да я скрие. Жоро Бирмата и новата му половинка в момента са в Лондон, където са били забелязани да се забавляват в местна кръчма. Бившият на фолк звездата и новото му завоевание изглеждали повече от близки и определено не били само приятели. Въпросната девойка се казвала Симона Кръстева и заработва като моделка в английската столица.

Близки до Георги Станоев пък разказват, че той е хлътнал доста здраво по госпожицата и изобщо не се и сещал за Преслава. Нещо повече, богаташът пътувал до Лондон специално за да се срещне с хубавицата. Заедно с него и Симона в кръчмата са били и още двама приятели на момичето, споделят в интернет свидетели на партито.

Случайно или не, докато екс любимият й си живее живота в британската столица, Преслава си почива в Дубай с приятелки. Както „Всеки ден" съобщи, пътешествието на добричлийката е било финансирано от богат индиец, с когото се запознала по време на някое от нейните многобройни пътувания в чужбина. Милионерът дори искал да финансира следващия й клип. Но не защото са любовници, а от чиста бащинска загриженост, кълнат се другарки на Преси.

снимка: Снимка: „Хот арена"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !